Alpha Cursus

sitebeheerderCursus & Training

De Alpha-cursus (www.alpha-cursus.nl) is een kennismakingscursus over het christelijk geloof.
De cursus duurt tien avonden en een dag of weekend. In een goede en open sfeer kunnen belangstellenden zelf ontdekken wat het betekent om christen te zijn. Iedere avond begint met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een inleiding. In kleine groepjes wordt daarover doorgepraat.

Deze opzet heeft als voordeel dat er enerzijds duidelijke informatie wordt overgedragen en dat er anderzijds volop ruimte is voor onderling gesprek en ontmoeting.
Het cursusmateriaal veronderstelt geen voorkennis. Het start bij de persoon en het werk van Jezus Christus en gaat vervolgens in op wat het betekent te leven in een relatie met God.

In 2000 werden over de hele wereld naar schatting ruim 17.000 Alpha-cursussen gegeven. Voor talloze mensen betekende de cursus een verrassende (hernieuwde) kennismaking met het christelijk geloof.

We nodigen je van harte uit om met ons op avontuur te gaan. Op 10 vrijdagavonden praten we op een ontspannen manier over het leven, de wereld en wat er meer is. Om 19:00 begint de avond met samen lekker eten en om 21:30 is het programma klaar.

Deelname is geheel gratis en vrijblijvend.

Heb je vragen of wil je gewoon even kennis maken? Stuur ons een berichtje.

    Met dit formulier kun je meer informatie opvragen over de Alpha cursus of je aanmelden voor deze cursus

    Naam afzender (verplicht)

    E-mailadres afzender(verplicht)

    Onderwerp

    Bericht