Image

Enough!

De naam is in het Nederlands: Genoeg! Het betekent dat we genoeg hebben van armoe en de gebrokenheid in de wereld waarin we leven. Biddend willen we met deze dingen naar God toe gaan. Naast het bidden zullen we ook zingen voor God. Hem de lof toe zingen en hem danken omdat we genoeg hebben aan God!

Join the prayers of many|Bid met ons mee!

Enough is het gebedsevenement van de familie van kerken: Relational Mission.

't Goylaan 77 Utrecht

Van harte welkom! Om 18:00 beginnen we met een familiemaaltijd | Vanaf 19:00 levendige lofprijs en gebed | Om 23:00 sluiten we de avond

Meld je aan!

Het gebed van velen

De apostel Paulus roept de kerk in Korinthe op om met grote aantallen te bidden voor de verbreiding van het Evangelie. 2 Korintiërs 1:11: "Jullie kunnen ons daarbij helpen, door voor ons te bidden. Als veel mensen voor ons bidden, zullen ook veel mensen God prijzen voor alle keren dat Hij ons heeft gered en kracht heeft gegeven." (Basisbijbel) Als familie van kerken zijn we wereldwijd met ongeveer 70 kerken en pas gestarte kerken, waarvan zes in Nederland. Stel je eens voor als deze kerken met z'n allen tegelijkertijd God bidden, danken en lof toezingen wat een effect dit voor het Evangelie kan hebben!?

Hoe?

Wereldwijd komen mensen uit kerken die bij elkaar in de buurt gevestigd zijn bij elkaar op één plek. Voor Nederland zijn alle Relational Mission kerken in Nederland én anderen die zich aansluiten van harte uitgenodigd in Utrecht. We eten samen, vieren de maaltijd van de Here Jezus, zingen samen onder leiding van een lofprijsband, danken God en roepen hem biddend aan voor situaties in ons leven, in onze kerken en in onze wereld.

waar?

Verschillende Relational Mission kerken komen samen in het gebouw van de Evangelische Kerk Utrecht.
Adres: 't Goylaan 77
Utrecht


Data en tijden

Het eerstvolgende Enough evenement is:
vrijdag 20 maart. De avond is vanaf:
18:00 uur
eten met aansluitend het avondmaal,
19:00 uur
uur lofprijs en bidden.
22:00 uur
afsluiten van de avond.
De opzet van de avond maakt het mogelijk om later aan te sluiten of eerder te vertrekken.

Data om alvast in de agenda te schrijven:
Vrijdag 19 juni 2020
Vrijdag 13 november 2020

Kosten en opgeven

Om samen te eten vragen we per persoon €5,- Contant te voldoen bij aankomst. In verband met het eten willen we heel graag weten met hoeveel mensen we bijeen komen. Vandaar graag hieronder opgeven. Kosten: €5,- te voldoen bij aankomst

    Hoe heet je?

    Wat is je e-mailadres?

    Met hoeveel personen kom je?


    Nog bijzonderheden te melden?